Керамическая посуда с логотипом

Печать на керамике и стекле



Каструлі і сковорідки з антипригарним шаром давно вже не розглядаються як щось дивовижне - вони міцно увійшли в наше життя. Поговоримо про останню гості наших кухонь - це керамічний посуд.Керамічний посуд: за і протиПопередняНаступна1/10 0Існує три основних види покриттів для посуду: те, яке ми звикли називати «тефлоновим» (що не зовсім вірно, зате зміст зрозумілий), емалеве (зараз його можна зустріти все рідше і рідше) і керамічне. Якщо з першими двома ми знайомі досить добре, то останнє, керамічне покриття, увійшло в побут порівняно недавно. Але позиції його вже досить міцні. А ось чи міцно воно саме ...Плюси

 

Переваг у кераміки чимало. Приміром, вона витримує температуру нагрівання до 450 ° С. Для порівняння: посуд з тефлоновим покриттям можна нагрівати без шкоди для її властивостей лише до 250 ° С. Керамічне покриття - гладке і ідеально рівне - перетворює процес миття посуду в дитячу забаву: протер вологою ганчірочкою, витер насухо рушником - і готово. Недарма в Європі кераміку відносять до категорії легко чистою, тобто легкою в догляді. Одна з причин, по якій посуд з керамічним покриттям користується такою популярністю, - це можливість готувати на ній без масла. Чи потрібно говорити, наскільки втішна ця новина для стежать за фігурою? Нарешті, посуд з керамічним покриттям випускається в такій багатій колірній гамі, що веселка меркне на її фоні. Яскраві кольори збуджують апетит - доведено!Мінуси

 

На жаль, антипригарні властивості керамічного покриття, на початковому етапі використання посуду часто навіть перевершують тефлон, досить швидко починають здавати позиції ... Якщо ви плануєте залишити її своїм дітям і онукам, доведеться вас розчарувати. Крім того, далеко не весь посуд з таким покриттям можна мити в посудомийній машині. Уважно читайте рекомендації виробника перед покупкою. Але вибір - особиста справа кожного. Що віддати перевагу: приготування їжі без масла, легке миття і абсолютну екологічність або зайві 5 років служби посуду? Вам вирішувати.Керамічний посуд: як з нею поводитися
Запасіться силіконовими лопатками і ложками, а також м'якими губками.Не ставте посуд на плиту або на стіл «в серцях», з силою - давайте будемо ніжніше.Купуйте посуд від відомого і, головне, що спеціалізується на цих покриттях виробника.Вибирайте виріб важче і товщі - воно буде рівномірніше нагріватися і довше віддавати тепло. Це добре з кулінарної точки зору. Крім того, вироби з тонкого металу, при різкому перепаді температур, наприклад, при миттєвому охолодженні під струменем води, можуть деформуватися.Марки керамічного посуду

 

Одним з перших покриттів, що прийшли на наші кухні, був Thermolon (від GreenPan і Welen). Вихідні матеріали для нього: кремній, кисень і вуглець. Зі шкільної хімії згадуємо, що це пісок. Покриття нейтрально до всіх видів продуктів, тобто можна і готувати, і зберігати їжу.
Покриття Ecolon (від Frybest) позиціонується як абсолютно безпечне для людини і навколишнього середовища - при його виробництві не використовуються важкі метали, а тільки «дружні» природні компоненти. Інструкція дозволяє використання металевих аксесуарів.
Покриття Сeramiсa (від Moneta). Даний виробник пропонує добротну посуд від бюджетної, але досить тонкою, до тієї, що подорожче і з товстенькими стінками. Є модельний ряд квадратної посуду Форма 2 - стильно і красиво.

 

Керамічне покриття від Tefal не містить ПФОА (перфтороктанову кислоту). Безпосередньо при виробництві дана речовина використовується - виробник цього факту не приховує, проте при випалюванні воно випаровується й у готовому продукті відсутня зовсім, що підтверджують дослідження.
Зрозуміло, це далеко не повний перелік виробників. Однак яку б марку ви не вибрали, пам'ятайте головне: кераміка вимагає дбайливого ставлення.Ключові слова



Создан 03 янв 2016



Украинский портАл Украина-Сегодня: Каталог сайтов Rambler's Top100